Postup
1 - Maso naporcujeme, nakrájíme, osolíme, opepříme a osmahneme na sádle a vyndáme na talíř, který zakryjeme. Do výpeku přidáme ještě trochu sádla a vložíme na tenké plátky nakrájené žampiony s paprikami nakrájenými na nudličky, které v půlce ještě přeřízneme. Vložíme spařená, oloupaná a nasekaná rajčata. Lehce směs poprášíme hladkou moukou, podlijeme vínem a 100 ml vody. Dle chuti osolíme. 2 - Dobře vše promícháme, přivedeme k varu, stáhneme plamen a dusíme pod pokličkou 15 minut. Občas vše promícháme a dle nutnosti přilijeme trochu vody. Po 15 minutách vložíme do omáčky bobkový list a vrátíme zpět maso. Vše ještě 5 minut prohřejeme. Podávejte s bramborem. Dobrou chuť.