hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Vepřové žebírko na tarnovský způsob  (2).JPGVepřové žebírko na tarnovský způsob  (4).JPG
    • Vepřové žebírko na tarnovský způsob  (2).JPG
    • Vepřové žebírko na tarnovský způsob  (4).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Maso naporcujeme, nakrájíme, osolíme, opepříme a osmahneme na sádle a vyndáme na talíř, který zakryjeme. Do výpeku přidáme ještě trochu sádla a vložíme na tenké plátky nakrájené žampiony s paprikami nakrájenými na nudličky, které v půlce ještě přeřízneme. Vložíme spařená, oloupaná a nasekaná rajčata. Lehce směs poprášíme hladkou moukou, podlijeme vínem a 100 ml vody. Dle chuti osolíme. 2 - Dobře vše promícháme, přivedeme k varu, stáhneme plamen a dusíme pod pokličkou 15 minut. Občas vše promícháme a dle nutnosti přilijeme trochu vody. Po 15 minutách vložíme do omáčky bobkový list a vrátíme zpět maso. Vše ještě 5 minut prohřejeme. Podávejte s bramborem. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny












    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz