hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Vepřový guláš klasik (4).JPGVepřový guláš klasik (2).JPG
    • Vepřový guláš klasik (4).JPG
    • Vepřový guláš klasik (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Červen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Červen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Maso zbavíme tučných bílých částí a nakrájíme ho na kostičky. Na oleji zpěníme cibuli nakrájenou na drobno, přidáme maso, které osolíme a povaříme z obou stran tak aby se zatáhlo. Potom přidáme kmín, sladkou papriku a protlak, vše promícháme a zalijeme vodou tak, aby se maso dusilo. Dusíme dokud maso není měkké a dle potřeby přiléváme trochu vody. Když maso změkne, přidáme majoránku, prolisovaný česnek a dle chuti omáčku dosolíme. Povaříme ještě 5 minut a gulášek je hotový. Podávejte s dušenou rýží, těstovinami nebo knedlíky. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny











    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz