hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Vepřový guláš klasik (4).JPGVepřový guláš klasik (2).JPG
    • Vepřový guláš klasik (4).JPG
    • Vepřový guláš klasik (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Maso zbavíme tučných bílých částí a nakrájíme ho na kostičky. Na oleji zpěníme cibuli nakrájenou na drobno, přidáme maso, které osolíme a povaříme z obou stran tak aby se zatáhlo. Potom přidáme kmín, sladkou papriku a protlak, vše promícháme a zalijeme vodou tak, aby se maso dusilo. Dusíme dokud maso není měkké a dle potřeby přiléváme trochu vody. Když maso změkne, přidáme majoránku, prolisovaný česnek a dle chuti omáčku dosolíme. Povaříme ještě 5 minut a gulášek je hotový. Podávejte s dušenou rýží, těstovinami nebo knedlíky. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny











    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz