hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Vepřové na sladkokyselo (4).JPGVepřové na sladkokyselo (2).JPG
    • Vepřové na sladkokyselo (4).JPG
    • Vepřové na sladkokyselo (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Únor 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Únor 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Maso nakrájíme na kostičky, smícháme suroviny na marinádu. Marinádu promícháme s masem a necháme odležete v lednici cca 2 hodiny. Maso potom obalíme ve škrobové moučce a osmahneme na oleji. Vyndáme maso na talíř s ubrouskem aby do něj olej odkapal, talíř zatím přikryjeme. 2 - Smícháme vinný ocet, protlak a šťávu z ananasu. Do výpeku po masu přilijeme trochu oleje, zpěníme na něm na drobno nakrájenou cibuli, vložíme na šikmé kousky nakrájené jarní cibulky, řapíky celeru, papriku nakrájenou na kostičky, houby na tenké plátky a okurku nakrájenou na kostičky. Vše dobře promícháme a povaříme 3 minuty. Potom směs zalijeme marinádou z protlaku, ananasové šťávy a vinného octa. Dle chuti osolíme. Přidáme maso a dusíme dokud maso není měkké a uvařené. Pak již přidáme pouze 2 lžíce škrobu rozpuštěného ve vodě, případně dle chuti dosolíme, stáhneme trochu plamen a povaříme ještě 10 minut. Podávejte s dušenou jasmínovou rýží. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na marinádu








  • Na omáčku

















  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz