hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Vepřové na sladkokyselo (4).JPGVepřové na sladkokyselo (2).JPG
    • Vepřové na sladkokyselo (4).JPG
    • Vepřové na sladkokyselo (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Maso nakrájíme na kostičky, smícháme suroviny na marinádu. Marinádu promícháme s masem a necháme odležete v lednici cca 2 hodiny. Maso potom obalíme ve škrobové moučce a osmahneme na oleji. Vyndáme maso na talíř s ubrouskem aby do něj olej odkapal, talíř zatím přikryjeme. 2 - Smícháme vinný ocet, protlak a šťávu z ananasu. Do výpeku po masu přilijeme trochu oleje, zpěníme na něm na drobno nakrájenou cibuli, vložíme na šikmé kousky nakrájené jarní cibulky, řapíky celeru, papriku nakrájenou na kostičky, houby na tenké plátky a okurku nakrájenou na kostičky. Vše dobře promícháme a povaříme 3 minuty. Potom směs zalijeme marinádou z protlaku, ananasové šťávy a vinného octa. Dle chuti osolíme. Přidáme maso a dusíme dokud maso není měkké a uvařené. Pak již přidáme pouze 2 lžíce škrobu rozpuštěného ve vodě, případně dle chuti dosolíme, stáhneme trochu plamen a povaříme ještě 10 minut. Podávejte s dušenou jasmínovou rýží. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na marinádu








  • Na omáčku

















  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz