Postup
1 - Maso nakrájíme na kostičky, smícháme suroviny na marinádu. Marinádu promícháme s masem a necháme odležete v lednici cca 2 hodiny. Maso potom obalíme ve škrobové moučce a osmahneme na oleji. Vyndáme maso na talíř s ubrouskem aby do něj olej odkapal, talíř zatím přikryjeme. 2 - Smícháme vinný ocet, protlak a šťávu z ananasu. Do výpeku po masu přilijeme trochu oleje, zpěníme na něm na drobno nakrájenou cibuli, vložíme na šikmé kousky nakrájené jarní cibulky, řapíky celeru, papriku nakrájenou na kostičky, houby na tenké plátky a okurku nakrájenou na kostičky. Vše dobře promícháme a povaříme 3 minuty. Potom směs zalijeme marinádou z protlaku, ananasové šťávy a vinného octa. Dle chuti osolíme. Přidáme maso a dusíme dokud maso není měkké a uvařené. Pak již přidáme pouze 2 lžíce škrobu rozpuštěného ve vodě, případně dle chuti dosolíme, stáhneme trochu plamen a povaříme ještě 10 minut. Podávejte s dušenou jasmínovou rýží. Dobrou chuť.