hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Vepřová pečeně po dijonsku  (4).JPGVepřová pečeně po dijonsku  (2).JPG
    • Vepřová pečeně po dijonsku  (4).JPG
    • Vepřová pečeně po dijonsku  (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Květen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Květen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1- Do hrnce vlijeme 1 l vody. Vodu osolíme a opepříme, vložíme pečeni, přivedeme k varu a na staženém plameni povaříme 30 minut. 2- Pekáč vymažeme stroužkem česneku. Oloupané brambory nakrájíme na tenká kolečka. Do misky si prolisujeme česnek, přidáme nadrcený bobkový list, tymián a trochu nastrouhaného muškátového oříšku a vše promícháme. Brambory rozložíme v pekáči do 3 vrstev a každou trochu posypeme připravenou směsí koření a česneku. 3 - Brambory následně zalijeme vývarem z masa tak aby byly ponořeny, přidáme lžící sádla. Vložíme do trouby předehřáté na 210 stupňů a pečeme 15 minut. Potom vložíme na brambory pečeni a pečeme 35 - 45 minut dle velikosti (výšky) masa. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny











    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz