Postup
1 - Z bílků si vyšleháme tuhý sníh. Maso nakrájíme na tenké nudličky, osolíme a smícháme se sněhem. Prozatím necháme maso odležet v lednici. Zelí nakrájíme na nudličky zalijeme vodou tak aby se vše dusilo, přivedeme k varu a povaříme 10 minut. Vývar ze zelí nevyléváme. 2 - Ve woku rozpálíme olej, vložíme maso a osmahneme ho tak aby se zatáhlo. Přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, na drobno nakrájené chilli a na tenké plátky nakrájený česnek. Přidáme zelí zalijeme zálivkou a přidáme 4 - 5 naběraček vývaru ze zelí (dle velikosti naběračky). Vše důkladně promícháme, trochu stáhneme plamen a dusíme pod pokličkou 15 minut. Podávejte s jasmínovou dušenou rýží. Dobrou chuť.