hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Vepřové maso s cuketami v římském hrnci  (6).JPGVepřové maso s cuketami v římském hrnci  (4).JPGVepřové maso s cuketami v římském hrnci  (2).JPG
    • Vepřové maso s cuketami v římském hrnci  (6).JPG
    • Vepřové maso s cuketami v římském hrnci  (4).JPG
    • Vepřové maso s cuketami v římském hrnci  (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Duben 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Duben 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Římský hrnec si připravíme dle návodu. Cuketu nakrájíme ideálně na struhadle na menší kolečka, osolíme a necháme 1 hodinu v chladu odležet. Maso nakrájíme na plátky, naklepeme a osolíme. Římský hrnce vymažeme máslem. Na dno vložíme vrstvu cuket, které lehce opepříme a opravdu velmi lehce poprášíme strouhaným muškátovým oříškem. Na to vložíme maso a posypeme strouhaným parmezánem a kousky másla. Potom maso přikryjeme vrstvou cuket a z vrchu opět posypeme parmezánem. Šťávou z cuket prolijeme připravené maso. pečeme v troubě předehřáté na 200 stupňů 40 minut. Podávejte s bramborem. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny









    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz