hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Vepřové maso s cuketami v římském hrnci  (6).JPGVepřové maso s cuketami v římském hrnci  (4).JPGVepřové maso s cuketami v římském hrnci  (2).JPG
    • Vepřové maso s cuketami v římském hrnci  (6).JPG
    • Vepřové maso s cuketami v římském hrnci  (4).JPG
    • Vepřové maso s cuketami v římském hrnci  (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 22.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 22.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Římský hrnec si připravíme dle návodu. Cuketu nakrájíme ideálně na struhadle na menší kolečka, osolíme a necháme 1 hodinu v chladu odležet. Maso nakrájíme na plátky, naklepeme a osolíme. Římský hrnce vymažeme máslem. Na dno vložíme vrstvu cuket, které lehce opepříme a opravdu velmi lehce poprášíme strouhaným muškátovým oříškem. Na to vložíme maso a posypeme strouhaným parmezánem a kousky másla. Potom maso přikryjeme vrstvou cuket a z vrchu opět posypeme parmezánem. Šťávou z cuket prolijeme připravené maso. pečeme v troubě předehřáté na 200 stupňů 40 minut. Podávejte s bramborem. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny









    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz