hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Ryba se zelenou omáčkou (2).JPGRyba se zelenou omáčkou (1).JPG
    • Ryba se zelenou omáčkou (2).JPG
    • Ryba se zelenou omáčkou (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Rybu očistíme. Do hrnce vložíme všechny předepsané suroviny, citron a cibuli nakrájíme na čtvrtky. Vložíme ryby a zalijeme vodou tak aby se byla nad rybami . Dle chuti osolíme. přivedeme k varu a povaříme dokud ryba není měkká. Obvykle stačí 10 - 15 minut, dle typu a velikosti použité ryby. 2 - Připravíme si zelenou omáčku. Všechny suroviny vložíme do sekáčku. Sekáček máme zapnutý dokud se všechny suroviny dobře nesmíchají. 3 - Ryby vyndáme z hrnce a opatrně maso oddělíme od páteře. U vařené ryby je to velmi jednoduché. ryby podáváme přelité zelenou omáčkou. Podávejte s bramborem nebo jakoukoli italskou přílohou, kterou máte rádi. Vývar po rybě nevylévejte. Přidejte trochu polévkového koření, vraťte kosti do vývaru a vše povařte jako na rychlý vývar. Polévku sceďte, přidejte nudle nebo ovesné vločky (anebo oboje) a získáte chutnou polévku. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na rybu












  • Na zelenou omáčku








  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz