hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Pečený losos na bílém víně  (10).JPGPečený losos na bílém víně  (8).JPG
    • Pečený losos na bílém víně  (10).JPG
    • Pečený losos na bílém víně  (8).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Srpen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Srpen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Maso naporcujeme, osolíme opepříme a posypeme provensálským kořením. Maso necháme asi 2 hodiny odležet v lednici aby do sebe natáhlo chuť koření. Porce masa potom vložíme do máslem vymazané zapékací mísy. Na každou porci masa položíme plátek másla a citronu. Zalijeme vínem a přikryjeme alobalem.Pečeme v troubě předehřáté na 210 stupňů 25 - 30 minut dle velikosti porcí. Na talíři porce ozdobte rozpůlenými cherry rajčátky. Podávejte s bramborem. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny










    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz