hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Pečený losos na bílém víně  (10).JPGPečený losos na bílém víně  (8).JPG
    • Pečený losos na bílém víně  (10).JPG
    • Pečený losos na bílém víně  (8).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Maso naporcujeme, osolíme opepříme a posypeme provensálským kořením. Maso necháme asi 2 hodiny odležet v lednici aby do sebe natáhlo chuť koření. Porce masa potom vložíme do máslem vymazané zapékací mísy. Na každou porci masa položíme plátek másla a citronu. Zalijeme vínem a přikryjeme alobalem.Pečeme v troubě předehřáté na 210 stupňů 25 - 30 minut dle velikosti porcí. Na talíři porce ozdobte rozpůlenými cherry rajčátky. Podávejte s bramborem. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny










    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz