hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Kapr dušený na víně se žampiony  (2).JPGKapr dušený na víně se žampiony  (4).JPG
    • Kapr dušený na víně se žampiony  (2).JPG
    • Kapr dušený na víně se žampiony  (4).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Porce kapra osolíme. Pokud chcete mít kapra který není osolený pouze z vrchu, nechte osolené porce přes noc v lednici. Porce kapra pak lehce obalíme v hladké mouce, krátce na másle osmahneme, přidáme na tenké plátky nakrájené žampiony, víno, citronovou šťávu a vodu. Vše promícháme a dusíme na mírně staženém plameni pod pokličkou do měkka. Doba dušení záleží na velikosti porcí. Obvykle 15 - 20 minut na střední velikosti porcí. Podávejte s bramborem. Na talíři ozdobte trochou čerstvé petrželky. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny












    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz