hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Ryba zapečená na orientální způsob  (4).JPGRyba zapečená na orientální způsob  (2).JPG
    • Ryba zapečená na orientální způsob  (4).JPG
    • Ryba zapečená na orientální způsob  (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Únor 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Únor 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Z Hejka si vytvoříme filetu. Je to jednoduché jako u většiny mořských ryb, zkrátka vyndáme páteř. Filety z ryby osolíme a vložíme do máslem vymazané zapékací misky. Mezitím na oleji osmahneme na drobno nakrájenou cibulku tak a si 3 minuty za občasného promíchání. Následně přidáme prolisovaný česnek na přepůlená kolečka nakrájený pórek, kurkumu, kečup, pepř, chilli, dle chuti sůl a citronovou šťávu. Vše dobře promícháme a vaříme dokud směs nezačne zmenšovat svůj objem. Směs potom rozetřeme po povrchu porcí ryb, prolijeme vínem, posypeme tymiánem, přidáme bobkový list a zakryjeme zapékací mísu alobalem. Já na ten alobal zapomněl, takže to jde i bez toho... 2 - Pečeme v troubě předehřáté na 220 stupňů 25 - 30 minut, dle velikosti porcí. Podávejte s bramborem, pečeným bramborem, domácími hranolky nebo kuskusem, tradiční orientální přílohou. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny
















    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz