hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Ryba zapečená na orientální způsob  (4).JPGRyba zapečená na orientální způsob  (2).JPG
    • Ryba zapečená na orientální způsob  (4).JPG
    • Ryba zapečená na orientální způsob  (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Z Hejka si vytvoříme filetu. Je to jednoduché jako u většiny mořských ryb, zkrátka vyndáme páteř. Filety z ryby osolíme a vložíme do máslem vymazané zapékací misky. Mezitím na oleji osmahneme na drobno nakrájenou cibulku tak a si 3 minuty za občasného promíchání. Následně přidáme prolisovaný česnek na přepůlená kolečka nakrájený pórek, kurkumu, kečup, pepř, chilli, dle chuti sůl a citronovou šťávu. Vše dobře promícháme a vaříme dokud směs nezačne zmenšovat svůj objem. Směs potom rozetřeme po povrchu porcí ryb, prolijeme vínem, posypeme tymiánem, přidáme bobkový list a zakryjeme zapékací mísu alobalem. Já na ten alobal zapomněl, takže to jde i bez toho... 2 - Pečeme v troubě předehřáté na 220 stupňů 25 - 30 minut, dle velikosti porcí. Podávejte s bramborem, pečeným bramborem, domácími hranolky nebo kuskusem, tradiční orientální přílohou. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny
















    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz