hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Ryba pizzaiolo- pizzařova ryba  (4).JPGRyba pizzaiolo- pizzařova ryba  (6).JPGRyba pizzaiolo- pizzařova ryba  (2).JPG
    • Ryba pizzaiolo- pizzařova ryba  (4).JPG
    • Ryba pizzaiolo- pizzařova ryba  (6).JPG
    • Ryba pizzaiolo- pizzařova ryba  (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Ryby očistíme a vykostíme (u Hejka je to velmi jednoduché) a vytvoříme si tak filety. Porce masa osolíme a vložíme do zapékacího pekáče vymazaného máslem. V míse důkladně promícháme na drobno nakrájená rajčata, nadrcený česnek, nasekané kapary, olej a koření. Směs rozložíme na porce masa Zapékáme v troubě předehřáté na 200 stupňů 20 - 25 minut, dle velikosti porcí. Jako příloha je vhodný brambor nebo domácí hranolky. Ryba skvěle chutná i bez přílohy. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny













    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz