hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Dušená ryba se zeleninou  (2).JPG
    • Dušená ryba se zeleninou  (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Srpen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Srpen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Hřebíček nadrtíme ve hmoždíři. Ryby vykostíme, upravíme na filety, osolíme a posypeme tlučeným hřebíčkem, novým kořením a necháme hodinu odležet v chladu. Maso potom na oleji osmahneme aby se maso zatáhlo a vyndáme na talíř. Na oleji krátce osmahneme kmín a hořčičná semínka, přidáme cibuli nakrájenou na kolečka, promícháme a osmahneme 2 minuty. Přidáme bobkový list nasekanou chilli papričku. Vložíme na kostičky nakrájené brambory a květák naporcovaný na růžičky. Zalijeme vodou tak aby květák a brambory byly pod vodou a dle chuti osolíme. Následně přidáme hrách (namočený předem dle návodu na sáčku) a na kostičky nakrájený lilek. Přidáme nakrájený lilek, přiklopíme hrnec poklicí a vaříme dokud květák a brambory nezměknou. Dobrou chuť. 2 - Když jsou brambory a květák měkké, vložíme navrch porce masa a dodusíme do měkka. Na talíř servírujte nejdříve zeleninu a navrch položte porce masa. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny

















    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz