Postup
1 - Hřebíček nadrtíme ve hmoždíři. Ryby vykostíme, upravíme na filety, osolíme a posypeme tlučeným hřebíčkem, novým kořením a necháme hodinu odležet v chladu. Maso potom na oleji osmahneme aby se maso zatáhlo a vyndáme na talíř. Na oleji krátce osmahneme kmín a hořčičná semínka, přidáme cibuli nakrájenou na kolečka, promícháme a osmahneme 2 minuty. Přidáme bobkový list nasekanou chilli papričku. Vložíme na kostičky nakrájené brambory a květák naporcovaný na růžičky. Zalijeme vodou tak aby květák a brambory byly pod vodou a dle chuti osolíme. Následně přidáme hrách (namočený předem dle návodu na sáčku) a na kostičky nakrájený lilek. Přidáme nakrájený lilek, přiklopíme hrnec poklicí a vaříme dokud květák a brambory nezměknou. Dobrou chuť. 2 - Když jsou brambory a květák měkké, vložíme navrch porce masa a dodusíme do měkka. Na talíř servírujte nejdříve zeleninu a navrch položte porce masa. Dobrou chuť.