hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Dušená ryba se zeleninou  (2).JPG
    • Dušená ryba se zeleninou  (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 22.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 22.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Hřebíček nadrtíme ve hmoždíři. Ryby vykostíme, upravíme na filety, osolíme a posypeme tlučeným hřebíčkem, novým kořením a necháme hodinu odležet v chladu. Maso potom na oleji osmahneme aby se maso zatáhlo a vyndáme na talíř. Na oleji krátce osmahneme kmín a hořčičná semínka, přidáme cibuli nakrájenou na kolečka, promícháme a osmahneme 2 minuty. Přidáme bobkový list nasekanou chilli papričku. Vložíme na kostičky nakrájené brambory a květák naporcovaný na růžičky. Zalijeme vodou tak aby květák a brambory byly pod vodou a dle chuti osolíme. Následně přidáme hrách (namočený předem dle návodu na sáčku) a na kostičky nakrájený lilek. Přidáme nakrájený lilek, přiklopíme hrnec poklicí a vaříme dokud květák a brambory nezměknou. Dobrou chuť. 2 - Když jsou brambory a květák měkké, vložíme navrch porce masa a dodusíme do měkka. Na talíř servírujte nejdříve zeleninu a navrch položte porce masa. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny

















    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz