hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Makrely zapečené v alobalu  (4).JPGMakrely zapečené v alobalu  (2).JPG
    • Makrely zapečené v alobalu  (4).JPG
    • Makrely zapečené v alobalu  (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Červen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Červen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Makrely upravíme takto: odřízneme hlavy, ploutve a pokud nejsou vykuchané, tak je vykucháme. Makrely vykostíme, jde to opravdu snadno, prostě vyndejte opatrně páteř a těch pár kostiček, které zbudou vyndejte holt ručně. Filety pak osolíme a opepříme a zatím necháme odležet. 2 - Špenát omyjeme a vložíme na 3 minuty do vroucí osolené vody a scedíme. Z mouky a másla si připravíme jíšku, kterou naředíme mlékem a přidáme hořčici. Vše důkladně promícháme metličkou, přivedeme k varu povaříme na staženém plemeni 10 minut. Výsledkem by měla být bešamelová omáčka krémové konzistence, takže pokud je to potřeba, nařeďte ji trochu mlékem. 3 - Alobal lehce pomažeme olejem, rozložíme na něj špenát, na špenát položíme porci ryby, pomažeme hořčičnou omáčkou a posypeme strouhaným sýrem. Alobal pak opatrně svineme a porce ryby vložíme do zapékací mísy. Pečeme v troubě předehřáté na 200 stupňů. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny












    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz