hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Makrely zapečené v alobalu  (4).JPGMakrely zapečené v alobalu  (2).JPG
    • Makrely zapečené v alobalu  (4).JPG
    • Makrely zapečené v alobalu  (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Makrely upravíme takto: odřízneme hlavy, ploutve a pokud nejsou vykuchané, tak je vykucháme. Makrely vykostíme, jde to opravdu snadno, prostě vyndejte opatrně páteř a těch pár kostiček, které zbudou vyndejte holt ručně. Filety pak osolíme a opepříme a zatím necháme odležet. 2 - Špenát omyjeme a vložíme na 3 minuty do vroucí osolené vody a scedíme. Z mouky a másla si připravíme jíšku, kterou naředíme mlékem a přidáme hořčici. Vše důkladně promícháme metličkou, přivedeme k varu povaříme na staženém plemeni 10 minut. Výsledkem by měla být bešamelová omáčka krémové konzistence, takže pokud je to potřeba, nařeďte ji trochu mlékem. 3 - Alobal lehce pomažeme olejem, rozložíme na něj špenát, na špenát položíme porci ryby, pomažeme hořčičnou omáčkou a posypeme strouhaným sýrem. Alobal pak opatrně svineme a porce ryby vložíme do zapékací mísy. Pečeme v troubě předehřáté na 200 stupňů. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny












    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz