Postup
1 - Makrely upravíme takto: odřízneme hlavy, ploutve a pokud nejsou vykuchané, tak je vykucháme. Makrely vykostíme, jde to opravdu snadno, prostě vyndejte opatrně páteř a těch pár kostiček, které zbudou vyndejte holt ručně. Filety pak osolíme a opepříme a zatím necháme odležet. 2 - Špenát omyjeme a vložíme na 3 minuty do vroucí osolené vody a scedíme. Z mouky a másla si připravíme jíšku, kterou naředíme mlékem a přidáme hořčici. Vše důkladně promícháme metličkou, přivedeme k varu povaříme na staženém plemeni 10 minut. Výsledkem by měla být bešamelová omáčka krémové konzistence, takže pokud je to potřeba, nařeďte ji trochu mlékem. 3 - Alobal lehce pomažeme olejem, rozložíme na něj špenát, na špenát položíme porci ryby, pomažeme hořčičnou omáčkou a posypeme strouhaným sýrem. Alobal pak opatrně svineme a porce ryby vložíme do zapékací mísy. Pečeme v troubě předehřáté na 200 stupňů. Dobrou chuť.