hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Ryba na Mičurinský způsob (5).JPG
    • Ryba na Mičurinský způsob (5).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Prosinec 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Prosinec 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1-Makrely vykostíme tak, že jim odřízneme hlavy a vyndáme jim páteř a ořízneme ploutve.Krajní kostičky vyndáme co půjde, ale vždy tam nějaké zbudou, nicméně u makrely to jsou kostičky většinou jemné a tak to není tolik na závadu..Když máme z makrel filety osolíme je a opepříme a necháme alespoň 2 hodiny odležet v lednici. 2-Na oleji pak filety osmahneme po obou stranách a vyndáme na talíř. Na stejném oleji (případně trochu dolijeme) osmahneme cibulku nakrájenou na drobno, žampiony nakrájené na tenké plátky a papriky nakrájené na nudličky.Přidáme rajčatový protlak, nasekanou petrželku, saturejku nebo tymián a víno.Vše důkladně promícháme a vložíme do zapékacího pekáče.Vrátíme do směsi rybu na kterou poklademe trochu hoblinek z másla a zapékáme na 200 stupňů 20 - 25 minut. Přeji Vám dobrou a opravdu pekelně dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny













    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz