hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Ryba na Mičurinský způsob (5).JPG
    • Ryba na Mičurinský způsob (5).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1-Makrely vykostíme tak, že jim odřízneme hlavy a vyndáme jim páteř a ořízneme ploutve.Krajní kostičky vyndáme co půjde, ale vždy tam nějaké zbudou, nicméně u makrely to jsou kostičky většinou jemné a tak to není tolik na závadu..Když máme z makrel filety osolíme je a opepříme a necháme alespoň 2 hodiny odležet v lednici. 2-Na oleji pak filety osmahneme po obou stranách a vyndáme na talíř. Na stejném oleji (případně trochu dolijeme) osmahneme cibulku nakrájenou na drobno, žampiony nakrájené na tenké plátky a papriky nakrájené na nudličky.Přidáme rajčatový protlak, nasekanou petrželku, saturejku nebo tymián a víno.Vše důkladně promícháme a vložíme do zapékacího pekáče.Vrátíme do směsi rybu na kterou poklademe trochu hoblinek z másla a zapékáme na 200 stupňů 20 - 25 minut. Přeji Vám dobrou a opravdu pekelně dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny













    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz