hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Hejk ve špenátové omáčce  (8).JPGHejk ve špenátové omáčce  (6).JPGHejk ve špenátové omáčce  (4).JPGHejk ve špenátové omáčce  (2).JPG
    • Hejk ve špenátové omáčce  (8).JPG
    • Hejk ve špenátové omáčce  (6).JPG
    • Hejk ve špenátové omáčce  (4).JPG
    • Hejk ve špenátové omáčce  (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Hejky očistěte, osolte a vložte do máslem vymazané zapékací misky. Špenát nasekáme v sekáčku na drobno. V hrnci na oleji osmahneme na drobno nakrájenou cibulku, přidáme mouku a vytvoříme si jíšku, kterou krátce zasmahneme. Potom vše zalijeme vývarem, promícháme dobře metličkou a povaříme 10 minut. Následně přidáme nasekaný špenát a prolisovaný česnek, stáhneme trochu plamen a povaříme ještě 15 minut. Omáčkou přelijeme ryby v zapékací misce Zapékáme v troubě předehřáté na 190 stupňů 15 - 20 minut dle velikosti porcí. podáváme s bramborem. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny












    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz