hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Pražma pečená v římském hrnci na zeleninovém polštáři  (6).JPGPražma pečená v římském hrnci na zeleninovém polštáři  (4).JPG
    • Pražma pečená v římském hrnci na zeleninovém polštáři  (6).JPG
    • Pražma pečená v římském hrnci na zeleninovém polštáři  (4).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Rybu očistíme od šupin, po stranách dvakrát šikmo nařízneme, z obou stran v dutině i v naříznutých místech ryby pokapeme citronovou šťávou, osolíme a opepříme. Tři stroužky česneku nakrájíme na podélné špalíčky a ty vložíme do naříznutích míst. Na ně pak do nich vložíme poloviny na tenko nakrájených plátků citronu. 2 - Papriky nakrájíme na tenké proužky, cukety na struhadle na tenká kolečka a zbytek česneku na tenké plátky. Rajčata nakrájíme na poloviny, větší kousky můžeme ještě přepůlit. Směs vložíme do římského hrnce (hrnec musí být namočen alespoň dvě hodiny ve studené vodě aby pracoval jak má), zeleninu osolíme a opepříme, důkladně promícháme a zalijeme vínem. Na tento polštář položíme rybí porce. Ryby lehce polijeme olejem z rajčat a zbytek dolijeme k zelenině. 3 - Vložíme do trouby předehřáté na 200 stupňů a pečeme 30 minut. No a je je hotovo. Jako příloha slouží zeleninový polštář. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny













    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz