hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Ryba na zahradnický způsob (1).JPGRyba na zahradnický způsob (2).JPG
    • Ryba na zahradnický způsob (1).JPG
    • Ryba na zahradnický způsob (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Červen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Červen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1-Na oleji osmahneme cibuli, na kolečka nakrájenou cibuli a celer. Pak přidáme na plátky nakrájené žampiony a na kolečka nakrájená rajčata. Promícháme a povaříme za občasného míchání 5 - 7 minut. Potom přidáme mletou papriku,olivy a jarní cibulky, které upravíme tak že odřízneme zelenou horní část a cibulky v půlce nařízneme, zalijeme rybím vývarem tak aby se vše dusilo a na mírně staženém plameni dusíme 25 - 30 minut. Během dušení podlijte znovu trochou rybího vývaru. 2-Směs pak vložte do zapékacího pekáče (ideálně varné sklo), smícháme s jemně osolenou rybou pokrájenou na kousky, přidáme nasekanou petrželku a vše promícháme.Zapekejte v předehřáté troubě na 150 stupňů na 25 minut.Podávejte s bramborem. Dobrou chuť

      Surovin v seznamu

      Suroviny













    Od: The Žrout


    Bulharská kuchyně je fajn, je zdravá a jednoduchá. Je to jedna z nejzdravějších a nejchutnějších světových kuchyní. Tak to vidím já.


    1


    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz