Postup
1-Na oleji osmahneme cibuli, na kolečka nakrájenou cibuli a celer. Pak přidáme na plátky nakrájené žampiony a na kolečka nakrájená rajčata. Promícháme a povaříme za občasného míchání 5 - 7 minut. Potom přidáme mletou papriku,olivy a jarní cibulky, které upravíme tak že odřízneme zelenou horní část a cibulky v půlce nařízneme, zalijeme rybím vývarem tak aby se vše dusilo a na mírně staženém plameni dusíme 25 - 30 minut. Během dušení podlijte znovu trochou rybího vývaru. 2-Směs pak vložte do zapékacího pekáče (ideálně varné sklo), smícháme s jemně osolenou rybou pokrájenou na kousky, přidáme nasekanou petrželku a vše promícháme.Zapekejte v předehřáté troubě na 150 stupňů na 25 minut.Podávejte s bramborem. Dobrou chuť
Od: The Žrout
Bulharská kuchyně je fajn, je zdravá a jednoduchá. Je to jedna z nejzdravějších a nejchutnějších světových kuchyní. Tak to vidím já.
1