hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Ryba na zahradnický způsob (1).JPGRyba na zahradnický způsob (2).JPG
    • Ryba na zahradnický způsob (1).JPG
    • Ryba na zahradnický způsob (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1-Na oleji osmahneme cibuli, na kolečka nakrájenou cibuli a celer. Pak přidáme na plátky nakrájené žampiony a na kolečka nakrájená rajčata. Promícháme a povaříme za občasného míchání 5 - 7 minut. Potom přidáme mletou papriku,olivy a jarní cibulky, které upravíme tak že odřízneme zelenou horní část a cibulky v půlce nařízneme, zalijeme rybím vývarem tak aby se vše dusilo a na mírně staženém plameni dusíme 25 - 30 minut. Během dušení podlijte znovu trochou rybího vývaru. 2-Směs pak vložte do zapékacího pekáče (ideálně varné sklo), smícháme s jemně osolenou rybou pokrájenou na kousky, přidáme nasekanou petrželku a vše promícháme.Zapekejte v předehřáté troubě na 150 stupňů na 25 minut.Podávejte s bramborem. Dobrou chuť

      Surovin v seznamu

      Suroviny













    Od: The Žrout


    Bulharská kuchyně je fajn, je zdravá a jednoduchá. Je to jedna z nejzdravějších a nejchutnějších světových kuchyní. Tak to vidím já.


    1


    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz