hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Rybí steaky ve vinné omáčce (1).JPG
    • Rybí steaky ve vinné omáčce (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Duben 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Duben 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Cibuli nakrájejte na drbno, česnek na tenké plátky. Spolu s nasekanou petrželkou osmahněte krátce 2 minuty na olivovém oleji. Potom přidejte rybí steaky. Na předpis byl použitý větší hejk, nakrájený na podkovy cca 2, 5 - 3 cm. Steaky osmahněte na trochu staženém plameni z obou stran. 2 - Přilijte víno, plamen nyní zvyšte. Povařte 5 minut a přidejte hladkou mouku rozmíchanou ve 100 ml vody. Stáhněte plamen a poduste ještě 10 minut. Podávejte s italským pečivem nebo chlebíčkovou vekou. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny











    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz