hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Ryba v červené omáčce (2).JPG
    • Ryba v červené omáčce (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Srpen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Srpen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Cibuli nakrájíme na drobno a osmahneme na oleji, potom přidáme omáčku sambal oelk, třtinový cukr, rajčata nakrájená na drobno, zalijeme 100 ml vody a vaříme pod pokličkou za občasného promíchání dokud omáčka nezhoustne asi. 20 minut. Během dušení postupně stahujeme plamen. 2 - Potom vložíme rybí maso nakrájené ideálně na podkovy(není nutné,můžete použít např, filé a z něj podkovy neuděláte ani kdyby jste se rozkrájeli...). Vložíme rybí maso a 3 minuty ho dusíme po každé straně pod pokličkou. Maso pak vyndáme na mísu dolijeme znovu 100 ml vody, přidáme ocet, rybí omáčku koriandr, promícháme a povaříme 5 - 6 minut. Omáčkou přelijeme rybí maso a podáváme s jasmínovou rýží. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny













    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz