Postup
1 - Cibuli nakrájíme na drobno a osmahneme na oleji, potom přidáme omáčku sambal oelk, třtinový cukr, rajčata nakrájená na drobno, zalijeme 100 ml vody a vaříme pod pokličkou za občasného promíchání dokud omáčka nezhoustne asi. 20 minut. Během dušení postupně stahujeme plamen. 2 - Potom vložíme rybí maso nakrájené ideálně na podkovy(není nutné,můžete použít např, filé a z něj podkovy neuděláte ani kdyby jste se rozkrájeli...). Vložíme rybí maso a 3 minuty ho dusíme po každé straně pod pokličkou. Maso pak vyndáme na mísu dolijeme znovu 100 ml vody, přidáme ocet, rybí omáčku koriandr, promícháme a povaříme 5 - 6 minut. Omáčkou přelijeme rybí maso a podáváme s jasmínovou rýží. Dobrou chuť.