hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    filé s porkem a brambory v římském hrnci (4).JPGfilé s porkem a brambory v římském hrnci (3).JPG
    • filé s porkem a brambory v římském hrnci (4).JPG
    • filé s porkem a brambory v římském hrnci (3).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Červen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Červen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Římský hrnec si před pečením připravíme dle návodu. Filé osolíme pokapeme citronem a necháme krátce odležet. Brambory nakrájíme na kolečka prosolíme, přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, pórek, jarní cibulku a na kolečka nakrájená rajčata. Vše okořeníme pepřem a paprikou a znovu pomícháme. Nakonec přidáme na nudličky nakrájené filé a opět promícháme.Nakonec vše prolijeme bílým vínem, posypeme nakrájeným česnekem a již nemusíme promíchávat. Dáme zapéct na 50 - 55 minut na 220 stupňů,dokud brambory nezměknou. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny













    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz