hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    filé s porkem a brambory v římském hrnci (4).JPGfilé s porkem a brambory v římském hrnci (3).JPG
    • filé s porkem a brambory v římském hrnci (4).JPG
    • filé s porkem a brambory v římském hrnci (3).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 22.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 22.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Římský hrnec si před pečením připravíme dle návodu. Filé osolíme pokapeme citronem a necháme krátce odležet. Brambory nakrájíme na kolečka prosolíme, přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, pórek, jarní cibulku a na kolečka nakrájená rajčata. Vše okořeníme pepřem a paprikou a znovu pomícháme. Nakonec přidáme na nudličky nakrájené filé a opět promícháme.Nakonec vše prolijeme bílým vínem, posypeme nakrájeným česnekem a již nemusíme promíchávat. Dáme zapéct na 50 - 55 minut na 220 stupňů,dokud brambory nezměknou. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny













    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz