hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Pečený hejk (3).JPGPečený hejk (1).JPG
    • Pečený hejk (3).JPG
    • Pečený hejk (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Únor 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Únor 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Maso z hejka osolíme a nakrájíme na kostičky. Cibuli nastrouháme na kroužky a žampiony na tenké plátky. Zapékací mísu vymažeme máslem, na dno rozložíme polovinu cibule, na ní polovinu žampionů. Na tuhle první vrstvu vložíme všechno maso. Zakryjeme opět žampiony a cibulí navrch. Vše zalijeme vínem a vývarem, osolíme,opepříme a navrch poprášíme strouhankou. 2 - Pečeme v předehřáté troubě na 190 stupňů 25 - 30 minut. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny











    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz