hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Pečený hejk (3).JPGPečený hejk (1).JPG
    • Pečený hejk (3).JPG
    • Pečený hejk (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Maso z hejka osolíme a nakrájíme na kostičky. Cibuli nastrouháme na kroužky a žampiony na tenké plátky. Zapékací mísu vymažeme máslem, na dno rozložíme polovinu cibule, na ní polovinu žampionů. Na tuhle první vrstvu vložíme všechno maso. Zakryjeme opět žampiony a cibulí navrch. Vše zalijeme vínem a vývarem, osolíme,opepříme a navrch poprášíme strouhankou. 2 - Pečeme v předehřáté troubě na 190 stupňů 25 - 30 minut. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny











    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz