hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Treska na bílém víně s mušlemi (3).JPGTreska na bílém víně s mušlemi (1).JPG
    • Treska na bílém víně s mušlemi (3).JPG
    • Treska na bílém víně s mušlemi (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Filety z tresky osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Na oleji osmahneme filety, vyndáme je na talíř a přidáme do oleje na tenké plátky nakrájený česnek, který krátce osmahneme, hlavně nám nesmí zhnědnout. Přilijeme víno, stáhneme plamen, přidáme hrášek (pokud je čerstvý připravíme si ho dle návodu), mletou papriku. Promícháme, přidáme mušle a zalijeme ještě asi 200 ml vody, dle chuti osolíme. Povaříme vše 10 minut. Pak vrátíme do směsi filety a ještě krátce povaříme, tak asi 5 minut, dle velikosti porcí. Nakonec na talíři ozdobíme chřestem. Pokud máme čerstvý vaříme ho oloupaný v osolené vodě asi 10 minut. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny














    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz