hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Plzeňský kapr s mandlemi (2).JPGPlzeňský kapr s mandlemi (4).JPG
    • Plzeňský kapr s mandlemi (2).JPG
    • Plzeňský kapr s mandlemi (4).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Únor 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Únor 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Porce kapra osolíme, pokapeme citronovou šťávou a necháme několik hodin v lednici odležet. V hrnci na mírně staženém plameni osmahneme plátky slaniny, na ně položíme proce kapra, zalijeme pivem, přidáme na drobno nakrájenou cibuli, pepř a bobkový list, osolíme a dusíme pod pokličkou na staženém plameni 15 minut. Občas promícháme. 2 - Porce kapra vyndáme na talíř, do vývaru přidáme nastrouhaný perník, promícháme, necháme 2 minut přejít varem. Směs prolisujeme přes síto, dle chuti dosolíme. Nakonec zjemníme máslem. Na talíři omáčkou přelijeme porce kapra a posypeme nasekanými mandlemi. Podávejte s vařeným bramborem nebo bílou vekou osmahlou na másle. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny














    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz