hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Plzeňský kapr s mandlemi (2).JPGPlzeňský kapr s mandlemi (4).JPG
    • Plzeňský kapr s mandlemi (2).JPG
    • Plzeňský kapr s mandlemi (4).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Porce kapra osolíme, pokapeme citronovou šťávou a necháme několik hodin v lednici odležet. V hrnci na mírně staženém plameni osmahneme plátky slaniny, na ně položíme proce kapra, zalijeme pivem, přidáme na drobno nakrájenou cibuli, pepř a bobkový list, osolíme a dusíme pod pokličkou na staženém plameni 15 minut. Občas promícháme. 2 - Porce kapra vyndáme na talíř, do vývaru přidáme nastrouhaný perník, promícháme, necháme 2 minut přejít varem. Směs prolisujeme přes síto, dle chuti dosolíme. Nakonec zjemníme máslem. Na talíři omáčkou přelijeme porce kapra a posypeme nasekanými mandlemi. Podávejte s vařeným bramborem nebo bílou vekou osmahlou na másle. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny














    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz