hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Kapr po znojemsku (3).JPG
    • Kapr po znojemsku (3).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Únor 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Únor 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Porce kapra osolíme, pokapeme citronovou šťávou a necháme několik hodin odležet v chladu (ideálně přes noc, sůl tak masem hezky prostoupí a chutná skvěle). Porce pak obalíme v mouce smíchané s pálivou paprikou a osmahneme. Není třeba smažit nějak dlouho, spíše jen aby se maso zatáhlo. Osmahlé porce potom obalíme - ovážeme plátky slaniny a vložíme do trouby předehřáté na 160 stupňů a pečeme 30 -35 minut dle velikosti porcí.. 2 - Do výpeku po rybě přidáme lžíci másla, rajčata nakrájená na kolečka, okurku na tenké plátky, víno protlak a trochu osolíme. Promícháme a pod poklicí povaříme 7 minut. Touto směsí polijeme porce kapra v troubě a pečeme předepsanou dobu. Podávejte ideálně s bramborovou kaší. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny














    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz