hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Kapr po znojemsku (3).JPG
    • Kapr po znojemsku (3).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 22.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 22.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Porce kapra osolíme, pokapeme citronovou šťávou a necháme několik hodin odležet v chladu (ideálně přes noc, sůl tak masem hezky prostoupí a chutná skvěle). Porce pak obalíme v mouce smíchané s pálivou paprikou a osmahneme. Není třeba smažit nějak dlouho, spíše jen aby se maso zatáhlo. Osmahlé porce potom obalíme - ovážeme plátky slaniny a vložíme do trouby předehřáté na 160 stupňů a pečeme 30 -35 minut dle velikosti porcí.. 2 - Do výpeku po rybě přidáme lžíci másla, rajčata nakrájená na kolečka, okurku na tenké plátky, víno protlak a trochu osolíme. Promícháme a pod poklicí povaříme 7 minut. Touto směsí polijeme porce kapra v troubě a pečeme předepsanou dobu. Podávejte ideálně s bramborovou kaší. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny














    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz