hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Ryba na Janovský způsob (1).JPG
    • Ryba na Janovský způsob (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Říjen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Říjen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Ryby si připravíme na filety. Potom je potřeme olejem, osolíme, opepříme a zakapeme citronovou šťávou. Na másle v hrnci osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, nastrouhanou mrkev a sekanou petrželku. To trvá za občasného promíchání 2 - 3 minuty. Pak směs zalijeme vínem, přidáme rybí maso, stáhneme trochu více plamen a pomalu dusíme pod poklicí 20 minut, pokud je to nutné dolijte trochu vína. Před koncem dušení si připravíme jíšku z másla a lžíce mouky. 2 - Rybí maso vyndáme na talíř, omáčku procedíme a přidáme máslovou jíšku. Metličkou ji dobře promícháme s omáčkou a přidáme na tenké plátky nakrájené žampiony. Povaříme 10 minut a nakonec přidáme sardelovou pastu a znovu promícháme. Omáčkou přelijeme rybu. Podávejte s bramborovými kolečky. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny













    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz