Postup
1 - Ryby si připravíme na filety. Potom je potřeme olejem, osolíme, opepříme a zakapeme citronovou šťávou. Na másle v hrnci osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, nastrouhanou mrkev a sekanou petrželku. To trvá za občasného promíchání 2 - 3 minuty. Pak směs zalijeme vínem, přidáme rybí maso, stáhneme trochu více plamen a pomalu dusíme pod poklicí 20 minut, pokud je to nutné dolijte trochu vína. Před koncem dušení si připravíme jíšku z másla a lžíce mouky. 2 - Rybí maso vyndáme na talíř, omáčku procedíme a přidáme máslovou jíšku. Metličkou ji dobře promícháme s omáčkou a přidáme na tenké plátky nakrájené žampiony. Povaříme 10 minut a nakonec přidáme sardelovou pastu a znovu promícháme. Omáčkou přelijeme rybu. Podávejte s bramborovými kolečky. Dobrou chuť.