hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Ryba na Janovský způsob (1).JPG
    • Ryba na Janovský způsob (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Ryby si připravíme na filety. Potom je potřeme olejem, osolíme, opepříme a zakapeme citronovou šťávou. Na másle v hrnci osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, nastrouhanou mrkev a sekanou petrželku. To trvá za občasného promíchání 2 - 3 minuty. Pak směs zalijeme vínem, přidáme rybí maso, stáhneme trochu více plamen a pomalu dusíme pod poklicí 20 minut, pokud je to nutné dolijte trochu vína. Před koncem dušení si připravíme jíšku z másla a lžíce mouky. 2 - Rybí maso vyndáme na talíř, omáčku procedíme a přidáme máslovou jíšku. Metličkou ji dobře promícháme s omáčkou a přidáme na tenké plátky nakrájené žampiony. Povaříme 10 minut a nakonec přidáme sardelovou pastu a znovu promícháme. Omáčkou přelijeme rybu. Podávejte s bramborovými kolečky. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny













    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz