hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Hejk s chřestem a bílou omáčkou (1).JPGHejk s chřestem a bílou omáčkou (3).JPG
    • Hejk s chřestem a bílou omáčkou (1).JPG
    • Hejk s chřestem a bílou omáčkou (3).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Červen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Červen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Z hejka si vytvoříme filety, které pokapeme citronovou šťávou, osolíme, opepříme a necháme chvíli odležet. Pak filety obalíme v hladké mouce a osmahneme z obou stran na oleji a vyndáme na talíř. 2 - Máslo rozpustíme, přidáme mouku, promícháme a vytvoříme tak jíšku, kterou na mírně staženém plameni za stálého míchání povaříme 1/2 minuty. Jíšku potom zředíme mlékem a jíšku v něm metličkou důkladně rozmícháme. Přidáme pepř, dle chuti sůl a povaříme za občasného míchání 5 minut. Omáčkou přelijeme na talíři hejka a ozdobíme trochou na drobno nakrájeným vejcem. K porci přiložíme 2 chřesty. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na hejka











  • Na bílou omáčku









  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz