hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Hejk s chřestem a bílou omáčkou (1).JPGHejk s chřestem a bílou omáčkou (3).JPG
    • Hejk s chřestem a bílou omáčkou (1).JPG
    • Hejk s chřestem a bílou omáčkou (3).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 22.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 22.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Z hejka si vytvoříme filety, které pokapeme citronovou šťávou, osolíme, opepříme a necháme chvíli odležet. Pak filety obalíme v hladké mouce a osmahneme z obou stran na oleji a vyndáme na talíř. 2 - Máslo rozpustíme, přidáme mouku, promícháme a vytvoříme tak jíšku, kterou na mírně staženém plameni za stálého míchání povaříme 1/2 minuty. Jíšku potom zředíme mlékem a jíšku v něm metličkou důkladně rozmícháme. Přidáme pepř, dle chuti sůl a povaříme za občasného míchání 5 minut. Omáčkou přelijeme na talíři hejka a ozdobíme trochou na drobno nakrájeným vejcem. K porci přiložíme 2 chřesty. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na hejka











  • Na bílou omáčku









  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz