hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Treska po Livornsku (4).JPGTreska po Livornsku (1).JPGTreska po Livornsku (3).JPG
    • Treska po Livornsku (4).JPG
    • Treska po Livornsku (1).JPG
    • Treska po Livornsku (3).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Květen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Květen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Nejprve osušíme a osolíme filety z tresky. Na oleji krátce osmahneme na tenké plátky nakrájený česnek a celer. Česnek nám nesmí zhnědnout. Pak přidáme na drobno nakrájená rajčata, osolíme, přidáme pepř a dusíme za občasného míchání 20 minut. Pekáč vymažeme máslem, pro chuť je to velmi důležité. Do pekáče vložíme ryby, přelijeme omáčkou a dusíme v troubě 20 minut na 200 stupňů. Podávejte s bramborem. Poznámka: Omáčku můžete procedit, zbavíte se tak slupek z rajčat pokud vám záleží na "designu", já je tam nechal, protože jsou také celkem dost zdravá..., ale po pravdě jsem na to zapomněl,ha ,ha. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny









    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz