hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Treska po Livornsku (4).JPGTreska po Livornsku (1).JPGTreska po Livornsku (3).JPG
    • Treska po Livornsku (4).JPG
    • Treska po Livornsku (1).JPG
    • Treska po Livornsku (3).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Nejprve osušíme a osolíme filety z tresky. Na oleji krátce osmahneme na tenké plátky nakrájený česnek a celer. Česnek nám nesmí zhnědnout. Pak přidáme na drobno nakrájená rajčata, osolíme, přidáme pepř a dusíme za občasného míchání 20 minut. Pekáč vymažeme máslem, pro chuť je to velmi důležité. Do pekáče vložíme ryby, přelijeme omáčkou a dusíme v troubě 20 minut na 200 stupňů. Podávejte s bramborem. Poznámka: Omáčku můžete procedit, zbavíte se tak slupek z rajčat pokud vám záleží na "designu", já je tam nechal, protože jsou také celkem dost zdravá..., ale po pravdě jsem na to zapomněl,ha ,ha. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny









    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz