hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Rybí ragů Psari Plaki (1).JPGRybí ragů Psari Paki (8).JPG
    • Rybí ragů Psari Plaki (1).JPG
    • Rybí ragů Psari Paki (8).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Září 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Září 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Pekáč vymažeme olivovým olejem. Filety osolíme, opepříme a rozložíme na pekáč. Mrkev nakrájíme na tenká kolečka, celer na jemno, cibuli na drobno, papriky na nudličky a pak ještě na polovinu. Vše na pánvi osmahneme za občasného promíchání 5 minut. Osmahlou zeleninu rozložíme na filety, do pánve přidáme trochu oleje a krátce asi 1/2 minutku osmahneme česnek nakrájený na tenké plátky. Přidáme protlak, na malé kostičky nakrájené brambory, vodu sůl a pepř, vše důkladně promícháme, přivedeme k varu a od doby kdy začne omáčka bublat, povaříme 5 minut. Pak vše nalijeme do pekáče na rybu a zapečeme na 200 stupňů 25 - 30 minut, dokud nejsou brambory měkké. Brambory určitě nakrájejte na malé kostičky. Na talíři ozdobíme petrželkou a kolečkem citronu. Když je vše hotové, vyndejte z omáčky bobkové listy. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny


















    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz