hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Rybí ragů Psari Plaki (1).JPGRybí ragů Psari Paki (8).JPG
    • Rybí ragů Psari Plaki (1).JPG
    • Rybí ragů Psari Paki (8).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Pekáč vymažeme olivovým olejem. Filety osolíme, opepříme a rozložíme na pekáč. Mrkev nakrájíme na tenká kolečka, celer na jemno, cibuli na drobno, papriky na nudličky a pak ještě na polovinu. Vše na pánvi osmahneme za občasného promíchání 5 minut. Osmahlou zeleninu rozložíme na filety, do pánve přidáme trochu oleje a krátce asi 1/2 minutku osmahneme česnek nakrájený na tenké plátky. Přidáme protlak, na malé kostičky nakrájené brambory, vodu sůl a pepř, vše důkladně promícháme, přivedeme k varu a od doby kdy začne omáčka bublat, povaříme 5 minut. Pak vše nalijeme do pekáče na rybu a zapečeme na 200 stupňů 25 - 30 minut, dokud nejsou brambory měkké. Brambory určitě nakrájejte na malé kostičky. Na talíři ozdobíme petrželkou a kolečkem citronu. Když je vše hotové, vyndejte z omáčky bobkové listy. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny


















    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz