Postup
1 - Pekáč vymažeme olivovým olejem. Filety osolíme, opepříme a rozložíme na pekáč. Mrkev nakrájíme na tenká kolečka, celer na jemno, cibuli na drobno, papriky na nudličky a pak ještě na polovinu. Vše na pánvi osmahneme za občasného promíchání 5 minut. Osmahlou zeleninu rozložíme na filety, do pánve přidáme trochu oleje a krátce asi 1/2 minutku osmahneme česnek nakrájený na tenké plátky. Přidáme protlak, na malé kostičky nakrájené brambory, vodu sůl a pepř, vše důkladně promícháme, přivedeme k varu a od doby kdy začne omáčka bublat, povaříme 5 minut. Pak vše nalijeme do pekáče na rybu a zapečeme na 200 stupňů 25 - 30 minut, dokud nejsou brambory měkké. Brambory určitě nakrájejte na malé kostičky. Na talíři ozdobíme petrželkou a kolečkem citronu. Když je vše hotové, vyndejte z omáčky bobkové listy. Dobrou chuť.