hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Kapr Chung Šao (2).JPG
    • Kapr Chung Šao (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Listopad 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Listopad 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Porce kapra lehce nařízneme po délce, trochu poprášíme škrobem. Do zapékací mísy nalijeme sojovou omáčku, kterou porce důkladně potřeme a necháme alespoň 1 hodinu v chladu odležet. Černé houby necháme nabobtnat dle návodu (obvykle 30 minut). 2 - Porce kapra osmahneme po obou stranách na oleji. Porce vyndáme z hrnce, slijeme olej a do hrnce vložíme na nudličky nakrájené houby, bambus, na tenké plátky nakrájený česnek, šunku a víno. Podlijeme vývarem z morkové kosti a podusíme 15 minut. Potom přidáme cukr, zázvor a glutasol, promícháme , vrátíme zpět maso a dle velikosti masa ještě několik minut povaříme. Podávejte s jasmínovou rýží. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny















    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz