hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Kapr Chung Šao (2).JPG
    • Kapr Chung Šao (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Porce kapra lehce nařízneme po délce, trochu poprášíme škrobem. Do zapékací mísy nalijeme sojovou omáčku, kterou porce důkladně potřeme a necháme alespoň 1 hodinu v chladu odležet. Černé houby necháme nabobtnat dle návodu (obvykle 30 minut). 2 - Porce kapra osmahneme po obou stranách na oleji. Porce vyndáme z hrnce, slijeme olej a do hrnce vložíme na nudličky nakrájené houby, bambus, na tenké plátky nakrájený česnek, šunku a víno. Podlijeme vývarem z morkové kosti a podusíme 15 minut. Potom přidáme cukr, zázvor a glutasol, promícháme , vrátíme zpět maso a dle velikosti masa ještě několik minut povaříme. Podávejte s jasmínovou rýží. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny















    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz